1 Aralık 2009 Salı

Zeynep Beşerler: Kenan İmirzalıoğlu...


Hülya Avşar’ın konuğu olan oyuncu Zeynep Beşerler, rol aldığı işlerde Kenan İmirzalıoğlu’nun öpüşmesine izin verip vermediği şeklindeki soruya “Verir, çünkü o da oyuncu” dedi.

Hülya Avşar’ın “Peki sen izin verir misin öpüşmesine?” sorusu üzerine Zeynep Beşerler, “Tabi ki. Zaten her tarafta öpüşüyor. Yaptığı işte var öyle sahneler yani” diye konuştu.

Televizyon Gazetesi’nde yer alan habere göre; “İçim pırpır olmuyor ama böyle bir buruluyor” diyen Zeynep Beşerler’i Hülya Avşar daha da sıkıştırarak “Hiç aklına gelmiyor mu ‘Sen nasıl böyle ihtişamlı öpebilirsin?’ diye” şeklinde konuştu.

Beşerler, “Yoo, ben de öpebilirim çünkü. Oyuncuyuz” dedi. Avşar’ın “Eyvah burada bir kıskançlık sözkonusu… Kenan buna okey der mi acaba?” şeklindeki konuşması üzerine Zeynep Beşerler, “Demek zorunda. Çünkü hepimiz oyuncuyuz… Ben de bu işe onunla başladım. Öyle bir şey durum yok. Hepimiz oyuncuyuz, bu işi yapıyoruz ve bu işten para kazanıyoruz” diye konuştu.

Böyle bir konuda Kenan İmirzalıoğlu’na danışma ihtiyacı da duymayacağını belirten Beşerler, “Bir şey diyeceğini zannetmiyorum çünkü bu bizim işimizse bunun gerekliliğini yapmak zorundayız. Bu basit bir kural yani” ifadesini kullandı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder