3 Aralık 2009 Perşembe

Nasıl yeniden doğdu?


Ünlü sanatçının tekrar zirveye tırmanışı seven sevmeyen herkesi şaşkına uğrattı.

Kevin Federline ile ayrıldıktan sonra her gün bir skandala imza atan ve ‘kariyeri bitti’ denilen Britney Spears adeta yeniden doğdu. Ünlü sanatçının tekrar zirveye tırmanışı seven sevmeyen herkesi şaşkına uğrattı.

Uzun süredir menajeri Jason Trawick'le birlikte olan Britney Spears, kariyerinde hızla yükselmeye devam ediyor. Spears'ın yakınları, "Onu aşk kurtardı. Eğer Jason olmasaydı, yine depresyona girerdi" diye konuştu.

YÜZÜNDE GÜLLER AÇIYOR

Son aylarda Britney Spears'ın yüzünde güller açıyor. Geçtiğimiz günlerde 'The Circus' turnesi kapsamında Avustralyalı hayranlarıyla buluşan Spears, sahne performansıyla izleyenleri büyüledi.

Konser boyunca seyircilere gülücükler saçan Spears'a yakın kaynaklar, ünlü şarkıcının menajerliğini yapan sevgilisi Jason Trawick sayesinde mutluluğu yakaladığını söylüyor ve ekliyor: "Eğer Jason olmasaydı, yine depresyona girerdi. Onu ve kariyerini aşk kurtardı."

ARTIK DAHA HUZURLU


Eski eşi Kevin Federline'dan olan oğulları Sean Preston ve Jayden James'le de yakından ilgilenen Trawick'le evlenmeyi çok isteyen Spears, bu ilişkisinde sevgilisine büyük güven duyuyor. Trawick'ten önce çok endişeli bir yapıya sahip olan güzel yıldızın, genç menajeri sayesinde daha sakin ve huzurlu bir kadın haline geldiği söyleniyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder