1 Aralık 2009 Salı

Cem Yılmaz Bunu da Yaptı


Komedyen, karikatürist, oyuncu ve yönetmen Cem Yılmaz, Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrasının dördüncü konuk şefi olacak.

Borusan Holding'in, genç yeteneklerin yurtdışındaki müzik eğitimlerine katkıda bulunmak amacıyla dördüncüsünü düzenleyeceği Özel Konser'de Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası'nı Cem Yılmaz yönetecek. Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası'nın dördüncü konuk şefi olmaya hazırlanan Cem Yılmaz, 9 Şubat 2010 Salı akşamı, Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda düzenlenecek konser için şimdiden BİFO Onursal Şefi Gürer Aykal ile provalara başladı.

YAYLI ÇALGILARI YÖNETİYOR

Yılmaz'ın Borusan Yaylı Çalgılar Dörtlüsü'yle birlikte çalıştığı ilk provası keyifli bir ortamda gerçekleşti. Cem Yılmaz'ın 'konuk şef' olarak katılacağı Özel Konser'in biletleri ilk defa satışa sunulacak. Biletler 4 Ocak'tan itibaren satışa çıkacak.

İKİ ÖĞRENCİYE EĞİTİM İMKANI

Borusan Kocabıyık Vakfı konserden elde edilecek gelirle, Juilliard School Of Music New York Piyano Eşlik bölümü master öğrencisi Çağdaş Özkan ve Hochschule für Musik Köln master öğrencisi Sıtkı Kandemir Basmacıoğlu'nun yurtdışı eğitimine katkıda bulunacak. Orkestrayı 2006'da işadamı Ahmet Kocabıyık, 2007'de Rahmi M. Koç ve geçen yıl da Bülent Eczacıbaşı yönetmişti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder