3 Aralık 2009 Perşembe

MELTEM CUMBUL MAGAZİN DERSİ VERDİ


AĞIR BİR ŞEKİLDE CEVAP ALDI

Bazı sanatçıların magazincileri kınamak için gazetelere verdiği protesto ilanı, sanatçı-magazinci gerilimini tırmandırdı. Dolunay Soysert’e ilanda adı geçtiği için tepki gösteren muhabirler, Meltem Cumbul ile de sorun yaşadı.

agazinciler kapıda kaldı

* Önceki gün Boğaziçi Üniversitesi’ndeki panele konuşmacı olarak katılan Meltem Cumbul’u izlemek isteyen bazı muhabirler, güvenlik tarafından “magazinci” oldukları gerekçesiyle içeri alınmadı. Bunun üzerine gazeteciler, Cumbul’un halkla ilişkilerini yürüten Ayşe Barım’ı aradı. Barım, “Bundan Meltem Hanım’ın haberi yok. Üniversiteden kaynaklanıyor. Problemi halledeceğiz” dedi. Nitekim kısa bir bekleyişin ardından kapıda kalan haberciler içeri alındı.

Protestoya karşı protesto

* Ancak gerilim orada da devam etti. ıddialara göre Cumbul, söyleşinin sonlarına doğru bir magazincinin masaya mikrofon bırakması üzerine “Konuşmam bitmiştir” deyip salondan ayrıldı. Bu tavra sinirlenen magazinciler de çıkışta “protesto ilanı”nda imzası olan Cumbul’u protesto etti! Ve onun kapıda göründüğü anda kameralar yere bırakıldı. Ünlü oyuncunun “iyi akşamlar” sözü de habercilerden karşılık bulmadı.

Bir ay sonra unutulur

Koluna siyah bant takarak magazincileri protesto eden Nurgül Yeşilçay, “Bunun kan davasına dönmesinden korkuyor musun?” sorusuna yanıt verdi: “12 yıldır bu işi yapıyorum, nelerini gördüm. Bir ay sonra hepsi unutulur.”

Üstümüze geliyorlar

Uğur Yücel’in oyuncu eşi Derya Alabora, magazincileri suçladı: “Piyasada ne kadar işini ciddiye alan ve böyle saçma sapan şeylerle ilgilenmeyen insan varsa, onların üstüne gidiyorlar.”

1 yorum:

  1. Bu Mayo Clinic tarafından yapılan genel bir kamu duyurusudur ve böbrek satın almakla ilgileniyoruz, böbrek satmakla ilgileniyorsanız, lütfen aşağıdaki e-posta adresimizden doğrudan bizimle iletişime geçin.
    mayocareclinic@gmail.com
    Not: Bu güvenli bir işlemdir ve güvenliğiniz garantilidir.
    Lütfen daha fazla bilgi için bize bir e-posta mesajı gönderin.

    YanıtlaSil