3 Aralık 2009 Perşembe

Kurtlar Vadisi'nin sevilen karakteri Muro film oldu.


Kurtlar Vadisi'nin sevilen karakteri Muro film oldu. İşte filmin konusu...

Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde devrimci jargonu ve yardımcısı Çeto'yla girdiği tartışmalarla tanınan, 'Nalet olsun içimdeki insan sevgisine' repliğiyle dikkat çeken Muro'nun maceralarının anlatıldığı film, 5 Aralıkta vizyona girecek.


Pana Film'den yapılan yazılı açıklamada, yapımcılığını Pana Film'in, yönetmenliğini Zübeyr Şaşmaz'ın üstlendiği, senaryosunu Raci Şaşmaz, Bahadır Özdener ve Cüneyt Aysan'ın yazdığı 'Muro: Nalet Olsun İçimdeki İnsan Sevgisine' adlı sinema filminin çekimlerinin 18 Ağustosta başladığı ve 5 Aralık 2008'te vizyona gireceği bildirildi.


Filmde Mustafa Üstündağ, Şefik Onatoğlu ve Eray Türk'ün yanı sıra, Fırat Tanış, Evrim Alasya, Bülent Şakrak, Nataliya Bondarenko ve Daria Litvinova'nın rol aldığı kaydedilen açıklamada, Mazhar Alanson'un da yer alacağı filmin konusu şöyle anlatıldı:


'Cezaevinden çıkan Muro ile Çeto, devrimi köyden başlatmak üzere memleketlerine dönerler. İlk planları evlenip yuva kurmak, örnek birer devrimci olmaktır. Oysa köyde onları bir sürpriz beklemektedir. Muhtar, Muro ile Çeto'yu hapisteyken iki Rus kadınla evlendirmiştir. Muro ile Çeto'nun devrim ütopyasını gerçekleştirmeleri için, kadınları bulup boşanmaları gerekmektedir. Bunun için İstanbul'a dönen Muro ile Çeto'nun başına gelmeyen kalmaz. Çözümlemesini asla yapamayacakları bir örgütle karşı karşıya kalırlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder