30 Aralık 2009 Çarşamba

Rafet El Roman-Tuğba Altıntop... AİLECE YENİ YILA GİRECEKLER!


Olaylı şekilde boşanan ve hep tartışmalarıyla gündeme gelen Rafet El Roman ve Tuğba Altıntop yeni yılı birlikte karşılayacak.

Şenay Akay, Tuğba Altıntop, Lara Surol gibi mankenlerin yer aldığı 'Yılbaşı Defilesi' önceki gün Ümraniye Carrefoursa alışveriş merkezinde yapıldı. Victoria Secret defilesine çıkacağını söyleyen ancak foyası kısa sürede ortaya çıkan Lara Surol'un Victoria Secret mankenleri gibi melek kanadı taktığı defilede; Tuğba Altıntop da özel hayatı ile ilgili konuştu.

Tuğba Altıntop, "Haziran ayından itibaren yüzüm gülmeye başladı. Kızlarım yanımda, o yüzden çok mutluyum. Eski eşim Rafet El Roman ile aramızda sorun kalmadı. İki medeni insan gibi aynı masada oturup yemek yiyebiliyoruz. Yılbaşını birlikte kutlamayı düşünüyoruz" dedi. Öte yandan, dizilerde oynamak için görüşmeler yaptığını da belirten Altıntop, "Belirli insanların içinde dönüyor o iş. Dışarıda kalan insanlara şans verilmiyor" şeklinde konuştu.

SEYRETMEK İSTEMEM
Altıntop dizilerle ilgili sözlerini şöyle sürdürdü: "Dizilerdeki sevişme sahneleriyle ilgili olarak, 'RTÜK kendini ayarlayamıyor. Akşam saatlerinde herkesin izlediği saatlerde, öpüşme, sevişme aile içi şiddet her şey var televizyonlarda. Ben kızlarımla masada yemek yerken alt alta üst üste sahneleri seyretmek istemiyorum."

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder