20 Aralık 2009 Pazar

Podyumlara geri döndü


Bir süre önce oğlu Hüseyin Kuzey'i dünyaya getiren taze anne Çağla Şıkel, loğusalık süresinin bitimi olan 45'inci günde mesleğine koşar adımlarla döndü.

Çağla Şıkel, modacı Erol Albayrak'ın önceki gece Küçükçiftlik Parkı'nda gerçekleştirilen yeni koleksiyon defilesinde podyuma çıktı. Şıkel, Albayrak'ın LG Chocolate'dan esinlenerek tasarladığı kırmızı abiye kıyafeti giydi. Londra Moda Haftası'nda yer alan global lansmanda Siena Miller'in tanıttığı elbiseyi giyen ünlü manken, sadece defilenin başında podyumdaki yerini aldı.

HEİDİ KLUM'a özendi
42 günlük anneyken Victoria Secret defilesine çıkan Heidi Klum gibi doğum yaptıktan 45 gün sonra podyuma geri dönen Çağla Şıkel'in eski fiziğinden hiçbir şey kaybetmediği gözlendi. Anne olduktan sonra ilk kez bir davete katılan ve podyumdan iner inmez Hüseyin Kuzey'i emzirmek için koşar adımlarla evine giden Şıkel, 'Aklım oğlumda kaldı. Bu yüzden eve yetişmek için acele ediyorum' diye konuştu.

Gebelikte egzersiz yap, çabuk toparlan
DOKTORLARA göre kadınların loğusa dönemi 1.5 ay sürer ve ardından vücut toparlanmaya başlar. Hamilelikte düzenli yapılan egzersiz, doğum sonrası 'kendine gelme' süresini kısaltır.
18/12/2009 09:54:32
AKŞAM/Sayit DURMAZ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder