23 Şubat 2010 Salı

Midemi bulandıran şeyler yaşadım


Tuğba Erbil neyi söylemek istedi? Bu yaz Ebru Gündeş'in olacak. Alişan Erdoğan'dan harçlık istedi. Haftanın magazin turu.
Mehmet Ali Erbil'den boşanmak için mahkemeye başvuran Tuğba Erbil, "Beni sayısız kadınla aldattı" diyerek ayrılığın sebebinin ihanet olduğunu açıklamıştı.

Sessizliğini koruyan Tuğba Erbil, önceki gün tek bir cümle etti ancak sözünü ettikleri akılları karıştırdı. "Ortada tek bir gerçek var, onu da kim yakalarsa gazetecilik başarısı olur" diyen Erbil, aile mahremiyetini korumak için daha fazla açıklama yapmaktan kaçındı.

Eşi için sarfettiği cümlelerle akıllarda soru işareti bırakan Tuğba Erbil, iddialara göre Mali'nin birkaç ihanetini yakaladı. Oğlu için eşine yeniden şans vermeye karar veren Tuğba Hanım için bardağı asıl taşıran damla, Mehmet Ali Erbil'in boşanma sürecinde bahsi geçen kadınlar değil.

İddialara göre; Tuğba Erbil, ünlü komedyenin farklı bir yüzünü gördü ve "Midemi bulandıran şeyler yaşadım" diyerek soluğu mahkemede aldı.

TACİZDEN BIKAN ERKEK SANATÇI KİM?
[PAGE]



Kapalıçarşı dizisindeki "Fırat" karakteriyle genç kızların sevgilisi olan Engin Altan Düzyatan, yakışıklılığın bazen dezavantaj olduğunu söyledi.

Ünlü oyuncu, "Mesela, yanımda sevgilim olmadan bara gittiğim zaman rahat edemiyorum. Kadınlar gözleri ile taciz ediyor. Bana öyle acayip bakıyorlar ki, bardan kaçmak zorunda kalıyorum" dedi.

EBRU GÜNDEŞ EGE'Yİ NASIL AŞK DENİZİNE ÇEVİRECEK?


[PAGE]

Ebru Gündeş ve eşi Reza Zarrab için Ege, bu yaz aşk denizi olacak!.. İki hafta önce aile arasında kıyılan bir nikahla dünya evine giren ikili, işlerinin yoğunluğu nedeniyle gidemedikleri balayı tatili için planlarını yaptı.

Gazete Habertürk'ün haberine göre; nisan ayında Dubai'ye gidecek olan Gündeş ile Zarrab, yazı ise tekneyle Ege adalarını gezerek geçirecek.


İkili, Yalova'da tersanesi bulunan Reza Zarrab'ın yeni yaptırdığı 31 metrelik Romantika adlı tekneyle mavi tura çıkacak. Ebru Gündeş, ile eşi bir ay boyunca Ege'yi koy koy dolaşacaklar.

Kuyumculuktan inşaata kadar birçok alanda yatırımı olan Zarrab'ın, eşinin mutluluğu ve rahatı için elinden gelen her şeyi yaptığı öğrenildi.


SPERM BEBEK LEYLA BİLGİNEL'E ŞANS GETİRMEDİ
[PAGE]

Manken Leyla Bilginel'in isyanı: "Sperm bankasından çocuk yaptım diye iş vermiyorlar"

Üç yıl önce bir klinikten aldığı spermle oğlu Kayra'yı dünyaya getiren manken Leyla Bilginel, sıkıntılı günler geçiriyor. Kelebek'in haberine göre; 2 yıldır çalışmadığını söyleyen Bilginel, bundan sorumlu tuttuğu yapımcılara isyan etti:

"Çok zor durumdayım. Kimse bana iş vermiyor. Yapımcıların çoğu 'Çok başarılısın ama seninle çalışmak riskli' diyor. Ben risk teşkil edecek ne ahlaksızlık yapmışım? Oğluma bakmak için gider boncuk satarım, hiç önemli değil. Ama ben sevdiğim işi yapmak istiyorum."

ALİŞAN NEDEN BAŞBAKAN ERDOĞAN'DAN HARÇLIK İSTEDİ?
[PAGE]

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, birçok ünlü sanatçıyla 'Açılım Yemeği'nde bir araya geldi. Beşiktaş'ta Başbakan'ın ofisinde düzenlenen yemeğe katılan Alişan'la Erdoğan arasında ilginç bir diyalog yaşandı.

Ayakligazete.com'un haberine göre, Başbakan, Alişan'a, "Ne o profesyonel olamadın mı?" diye sordu. "Olamadım Başbakan'ım; askere gidiyorum, artık bana haçlık verirsiniz" cevabını veren Alişan, Erdoğan'ı güldürdü.

Kayahan'la dargın olan Nilüfer'in büyük ustayla bir araya gelmemek için özen gösterdiği yemekte, Seda Sayan, kürsüye Nihat Doğan çıkınca salonun dışına çıktı


HAMİLELİKTEN SONRA GÜNDE 18 SAAT UYUYAN OYUNCU KİM?

[PAGE]



Sağlıklı Toplum İçin Sağlıklı Kadınlar kampanyası kapsamındaki bir etkinliğe katılan Ceyda Düvenci, son derece sağlıklı bir hamilelik dönemi yaşadığını söyledi.

Başarılı oyuncu, mide bulantısı gibi sorunları olmadığını söyledi ve ekledi:

"Tek derdim, sürekli uykumun olması. Son zamanlarda günde ortalama 18 saatimi uyuyarak geçiriyorum."

BOŞANMAK İSTEYEN TUĞBA ERBİL NELER İSTEDİ NELER?

[PAGE]




Kendisini aldattığı gerekçesiyle eşi Mehmet Ali Erbil'den boşanma kararı alan Tuğba Erbil sıkıntılı günler geçiriyor.

Evliliğini bitirmek için ünlü boşanma avukatı Altın Mimir'e vekalet veren Tuğba Erbil'in, çocuğu Ali Sadi'nin geleceğini garanti altına alabilmek için eşinden oturacağı (Yeniköy'deki apartman dairesi) bir ev, kira gelirinden faydalanmak için de bir başka ev (Astoria'daki daire) ile yaklaşık 1 milyon dolar para talep ettiği öğrenildi. Vatan gazetesinin haberine göre; Mehmet Ali Erbil cephesinden ise bu talebe olumsuz yanıt geldi.

KİM BAKACAK?

Erbil'in avukatı Çetin Yıldırımakın, "Mehmet Ali Erbil topluma mal olmuş, sevilen ve alnın teri ile çalışarak hayatını kazanan değerli bir sanatçıdır. Yarın ne olacağı hiç kimse tarafından bilinemez. Bugüne kadarki hayatındaki büyük fedakarlıklarla elde ettiği her şeyini verme hakkına sahip değildir. Hiçbir hukuk sebepsiz zenginleşmeye müsaade etmez. Kaldı ki yarın çalışarak alnın teriyle hayatını idame ettiren ve bir takım kişilere de bakma yükümlülüğü olan Erbil'e, yarın çalışmazsa kim bakacak" dedi. Yıldırımakın, bu sözlerle karşı tarafın talebinin yerine getirilmesinin mümkün olmadığını vurguladı. Tuğba Erbil cephesi ise, "Biz mal, mülk peşinde değiliz. Sadece Ali Sadi'nin geleceğini düşünüyoruz. Bu konunun yasal çerçeve içerisinde çözüleceğine inanıyoruz" yanıtı geldi.

KANUN NE DİYOR?

Uzmanlar, mal paylaşımı konusunda Yeni Türk Medeni Kanunu şöyle açıklıyor: “Evlilik süresince edinilmiş mallar tarafların müşterek mülkiyetindedir. Yani ev ya da araba kimin üzerine olursa olsun yarısı diğer eşe aittir. Buna göre de anlaşmalı bir boşanma olmazsa mal tasviyesi rejimine göre edinilen mallar yarı yarıya paylaşılır.”

ERBİL'İN EVLENDİKTEN SONRAKİ MAL VARLIĞI

Mehmet Ali Erbil'in Tuğba Erbil ile evlendikten sonra edindiği malların dökümü şöyle:

* Yeniköy'de 1 apartman dairesi (1,5 milyon $)
* Tarabya'da villa (3 milyon $)
* Seba Royal'da 3 daire (Toplam: 3 milyon $)
* Astoria AVM'de rezidance (3 milyon $)
* Bodrum'da yazlık (1 milyon $)
* Fulya'da dükkan (1,5 milyon $)
* Yeniköy villa (4 milyon $)
TOPLAM: 17 milyon $
Not: (Fiyatlar yaklaşık olarak hesaplanmıştır)


ARKA SOKAKLAR'A GERİ DÖNÜYORLAR


[PAGE]



Uğur Pektaş'la eşi Gamze Özçelik, Arka Sokaklar dizisine geri dönüyor


Kanal D'de ekrana gelen "Arka Sokaklar" oynarken çocukları olan Gamze Özçelik ve Uğur Pektaş, diziden ayrılmıştı. Bu ikilinin yerlerine diziye başlayan Çağla Kubat ve Berk Oktay ikilisi istenilen başarıyı sergileyemedi.

Takvim gazetesinde yer alan habere göre; yapımcılar bu durum üzerine Gamze ile Uğur ikilisine yeniden başvurdu. Çift teklifi kabul ederek yapımcıları büyük bir dertten kurtardı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder